Hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2020-07-22

Kedves Betegeink!
Kérjük, hogy az egészségügyi válsághelyzetre tekintettel orvosi segítséget igénylő problémával telefonon keressenek meg bennünket (52/229-480)! Továbbra se jöjjenek a rendelőbe láztalan állapotban sem, csak a kifejezett kérésünkre, az általunk megadott időpontban, amennyiben ennek szükségességét látjuk a telefonbeszélgetésünk alapján! Ez esetben, mivel a lift utáni ajtó zárva van, a rajta levő csengővel jelezzék, hogy megjöttek! Bőrbetegség vagy bármilyen elváltozás esetén, amit meg szeretnének mutatni, küldjenek fotót email címünkre (angiiren@t-email.hu), majd rendelési időben hívjanak bennünket, hogy megbeszéljük!
Amennyiben vényköteles gyógyszerre van szükség, vagy tápszert, stb. íratnak, mi felküldjük a számítógépes rendszerbe (=e-recept). 90 napig bármelyik patikában kiválthatók, amihez a páciens TAJ számát kell tudni és személyi igazolvánnyal kell igazolnia magát annak, aki kiváltja (nem csak a szülő válthatja ki, bárkit megkérhetnek rá).
Csecsemő-és kisgyermek tanácsadásra csak a védőnő által adott időpontban jöjjenek! Egy gyermekkel 1 kísérő jöhet fel, de csakis egészséges állapotban. Enyhe légúti tünetekkel se jöjjenek a rendelőbe, valamint azok se, akik környezetében COVID-19 fertőzött vagy karanténban lévő személy van, illetve, ha lázas beteg van a családban! A váróban egyszerre csak 2 gyermek és kísérője tartózkodhat, a kísérőtől maszk viselését kérjük! Kérjük azt is, hogy amíg következnek, lehetőség szerint a szabad levegőn sétáljanak!
Köszönettel: Dr. Angi Irén és Judit

Korábbi hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2020-04-01

Kedves Betegeink!
Köszönjük, hogy ilyen megértőek és körültekintően viselkednek a
veszélyhelyzetben! Erre tekintettel továbbra se jöjjenek a rendelőbe láztalan állapotban sem, csak a kifejezett kérésünkre, az általunk megadott időpontban, amennyiben ennek szükségességét látjuk a telefonbeszélgetésünk alapján! Ez esetben, mivel a lift utáni ajtó zárva van, a rajta levő csengővel jelezzék, hogy megjöttek!
Bármilyen, orvosi segítséget igénylő problémával telefonon keressenek meg bennünket (52/229-480)! Bőrbetegség vagy bármilyen elváltozás esetén, amit meg szeretnének mutatni, küldjenek fotót email címünkre (angiiren@t-email.hu), majd rendelési időben hívjanak bennünket, hogy megbeszéljük!
Amennyiben vényköteles gyógyszerre van szükség, vagy tápszert, stb. íratnak, mi felküldjük a számítógépes rendszerbe (=e-recept). Bármelyik patikában kiválthatók, amihez a páciens TAJ számát kell tudni és személyi igazolvánnyal kell igazolnia magát annak, aki kiváltja (nem csak a szülő válthatja ki, bárkit megkérhetnek rá).
Csecsemő-és kisgyermek tanácsadásra csak a védőnő által adott időpontban jöjjenek! Egy gyermekkel 1 kísérő jöhet, de csakis egészséges állapotban. Enyhe légúti tünetekkel se jöjjenek a rendelőbe! A váróban egyszerre csak 2 gyermek és kísérője tartózkodhat, a kísérőtől maszk viselését kérjük! Kérjük azt is, hogy amíg következnek, lehetőség szerint a szabad levegőn sétáljanak!
Átmenetileg csak azoknak tartunk tanácsadást, akinek védőoltás következik.
Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2020.04.04-től átmenetileg a gyermekügyelet szünetel, sürgős esetben telefonon hívják fel a központi ügyelet diszpécserét: 70/3703104

Bízunk abban, hogy mihamarabb véget ér ez az áldatlan állapot és ismét lehetőségünk lesz a személyes találkozásra, jó egészséget és kitartást kívánunk Mindenkinek: Dr. Angi Irén és Judit

Dr. Angi Irén - 2020-01-02

Mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Dr. Angi Irén - 2019-09-24

Kedves Betegeink!
Szeptember 25-től október 10-ig szabadságon leszünk. Panasz esetén Dr. Melcher István rendelését keressék ez idő alatt! Tanácsadás a megszokott időben lesz megtartva.

Dr. Angi Irén - 2019-06-27

Kedves Betegeink!
Nyári szabadságunk augusztus 12-30-ig tart. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően most is Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket a saját rendelőjükben a mi rendelési időnkben.
Jó nyarat kívánunk mindenkinek!

Dr. Angi Irén - 2019-06-24

A Semmelweis nap miatt július 1-jén elmaradó orvosi tanácsadás helyett július 3-án, szerdán tartunk 10-11 óráig tanácsadást.

Dr. Angi Irén - 2019-06-18

A június 24.-i, hétfői orvosi tanácsadás elmarad, helyette június 26-án, szerdán lesz 10-11 óráig megtartva.

Dr. Angi Irén - 2019-01-23

Kedves Betegeink!
2019.01.28-30-ig Dr. Melcher István helyettesít a saját rendelőjében a megszokott rendelési időben. Kérem, hogy ebben az időszakban betegség esetén hozzá regisztráljanak! Köszönöm!

Dr. Angi Irén - 2018-12-13

Kedves Betegeink!
2018. december 19-21-ig szabadságon leszünk. Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesítenek bennünket a saját rendelőjükben, változatlan rendelési időben.
Boldog Karácsonyt kívánunk!

Dr. Angi Irén - 2020-07-22

Kedves Betegeink!
Nyári szabadságunk 2020. augusztus 1-szeptember 06-ig tart. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően most is Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket a mi rendelési időnkben. Szükség esetén elérhetők a telefonszámunkon: 52/229-480.
Csecsemő-tanácsadásra változatlanul a védőnővel kell időpontot egyeztetni.
Jó nyarat kívánunk Mindenkinek!

Dr. Angi Irén - 2019-12-10

December 23-31-ig szabadságon leszünk, így 23-án és 30-án az orvosi tanácsadás elmarad.
A betegrendelésen Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket a saját rendelőjükben, a szokásos rendelési időben.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Dr. Angi Irén - 2019-08-07

Augusztus 10-én, szombaton 8-12 óráig Dr. Kiss Anikó rendel. 12 órától a Központi Ügyelet (Korpona u. 17. Tel.: 52/311-104) látja el a sürgős betegeket.