Hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2023-05-23

Kedves Szülők, kedves Pácienseink!
Ismét lehetőség van az Erodium kártyával rendelkező pácienseknek az otthonról történő időpontfoglalásra betegrendelésre, a szabad időpontok erejéig. Ez esetben is és az időpont nélkül érkezőknek is be kell regisztrálnia a rendelésre érkezéskor. A terminál a váróterem legelső szakaszán (Dr. Józsa Lajos rendelője előtti rész), jobb kéz felől szemben, a falon található. Erodium kártya (otthonról foglalás esetén mindenképpen) vagy TAJ-szám szükséges hozzá. A régi Erodium kártyák érvényesek, akik nem rendelkeznek még vele, 500 Ft/db áron nálunk, a rendelőben vásárolható. Személyre szól, csak saját kártyával lehet foglalni és regisztrálni, át nem ruházható (tehát több gyerekes család esetén nem használhatja egyik testvér a másikét). Több gyerekkel érkezőknek minden gyermeket be kell regisztrálniuk a vizsgálatra! Az Erodium kártya használata leegyszerűsíti a regisztráció menetét. Fontos, hogy az időpontot foglalt páciensek még az adott idő előtt regisztráljanak, különben csak érkezési sorrendben szólítja majd a rendszer, hiába volt foglalva az időpont. Ezért kérjük, hogy az előjegyzési időpont előtt 5 perccel érkezzenek a vizsgálatra!
Helyettesítés esetén csak TAJ-számmal jelentkezhetnek be és meg kell jelölni a helyettesítő orvos nevét, különben nem látható, hogy itt várakoznak a vizsgálatra.
A rendelések változatlanul 8-12-ig ill. 12-16 óráig tartanak, de ez időn belül prevenciós rendelési időket (tanácsadás) kellett elhatárolnunk. Ennek következtében kérjük, hogy telefonon (52/229-480) csak az alábbi időkben hívjanak bennünket:
H: 12-16 ; K: 9-12; Sz: 14-16; Cs: 9-12; P: páros héten 8-12, páratlan héten 12-16 óráig, a betegellátás is ez idők alatt zajlik.
Tekintettel a nagy létszámú személyes megjelenésekre egyre kevesebb alkalommal tudjuk felvenni a telefont. Nem sürgős esetekben továbbra is lehetőség van a levélben történő megkeresésre. Bőrbetegség vagy bármilyen elváltozás esetén, amit meg szeretnének mutatni, küldjenek fotót email címünkre, majd várjanak a válaszunkra! A rendelési idő végéig beérkezett levélre aznap válaszolunk, de lehet, hogy jóval a rendelés befejezése után kerül rá sor. Aznapra ne levélben kérjenek időpontot! Sürgős esetben hozzák be a gyereket, ne várják, hogy felvegyük a telefont!
Személyes találkozásra lehetőleg foglalt időpontban kerüljön sor, hogy lehetőség szerint elkerüljük több beteg gyermek és kísérőjük találkozását a váróban! Természetesen súlyos, életveszélyes állapotban lévő betegre ez nem vonatkozik.
A csecsemő-és kisgyermek tanácsadásunkat szerdánként 12-14 óráig, kedden és csütörtökön 8-9 óráig tartjuk. Csak előjegyzett pácienseket tudunk fogadni, tőlünk kell időpontot kérni e-mailben, személyesen vagy telefonon.
Amennyiben vényköteles gyógyszerre van szükség, vagy tápszert, stb. íratnak, mi felküldjük a számítógépes rendszerbe (=e-recept). 90 napig bármelyik patikában kiválthatók, amihez a páciens TAJ számát kell tudni és személyi igazolvánnyal tudnia kell igazolnia magát annak, aki kiváltja (nem csak a szülő válthatja ki, bárkit megkérhetnek rá).
Az egyre szaporodó megbetegedések miatt egymás védelme érdekében javasolt a szájmaszk használata 6 éves kor felett!

Köszönjük szíves megértésüket!

Korábbi hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2024-05-23

2024.05.31-06.03-ig Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesít bennünket a megszokott rendelési időnkben. A mi telefonszámunkon (52/229-480) elérhetőek lesznek, de probléma esetén inkább jöjjenek be! Kérjük, a levélírást kerüljék és halasztható ügyben majd minket keressenek! Az Erodium rendszerben ez idő alatt nem tudnak időpontot foglalni, vizsgálatra érkezéskor Dr. Melcher Istvánhoz regisztráljanak!
Jó egészséget kívánunk:
Dr. Angi Irén és Vilmányi Judit

Dr. Angi Irén - 2024-05-13

2024.05.17-én Dr. Melcher István helyettesít. Kérem, hogy ez idő alatt hozzá regisztráljanak TAJ számmal! A mi telefonszámunkon elérhető (52/229-480). A levélben megkeresést kérem, hogy kerüljék ezen a napon!
Köszönettel:
Dr. Angi Irén

Dr. Angi Irén - 2023-04-27

2023.04.28-án (péntek) Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesít bennünket. Kérjük, hogy halasztható problémával ne ebben az időben keressenek bennünket!
Elérhetősége a mi rendelési időnkben (12-16 óra) a mi telefonszámunkon: 52/229-480.
Ezen a napon az e-mailen keresztüli megkeresést kerüljék!
Köszönettel:
Dr. Angi Irén és Judit

Dr. Angi Irén - 2023-03-09

2023.03.13-14-ig Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesítenek bennünket a megszokott módon. Kérjük, hogy csak sürgős szükség esetén keressék a rendelést, lehetőség szerint az állandó gyógyszerek, stb. felíratásával minket keressenek! Telefonon elérhetőek a mi számunkon (52/229-480) a saját rendelési időnkben. Kérem, hogy ez idő alatt kerüljék az e-mail-ben történő megkeresést!

Dr. Angi Irén - 2022-09-22

Kedves Pácienseink!
Tegnap, azaz 09.21. délután óta nincs a házban internet és telefon. Most mobil internetet használva tudok írni. Kérem, hogy nem sürgős kéréseiket halasszák vagy levelet írjanak. Sürgős esetben a mai nap folyamán kérem, hogy jöjjenek be a rendelőbe! COVID gyanú esetén gyorstesztet vegyenek a patikában és végezzék el a vizsgálatot, utána értesítsenek!
Köszönjük megértésüket!